• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Hírek

Légy „papírmániás”, ha szereted az erdőt!

PAPÍRMÁNIA elnevezéssel országos rajzversenyt hirdet a Szövetség. Szövetségünk az idei évben elsősorban tagvállalatai bevonásával nagyszabású kampányba kezd annak érdekében, hogy a papírral, illetve a nyomtatott termékekkel szembeni negatív közvélekedést átformálja.

Szakképzés jövője az európai nyomdaiparban

A tavalyi év során az INTERGRAF szakképzési programja arra a kérdésre kereste a választ, hogy a közeljövőben miként változik a szakképzés helyzete Európában.  A projekthez Magyarország is csatlakozott.

Kerekegyházán jártunk

Idén a kerekegyházi Varga Tanya Hotelben*** tartottuk tavaszi Gazdasági Konferenciánkat és XL. közgyűlésünket. Hagyományainkhoz híven átadtuk a Magyar Nyomdászatért díjat és a Hess András díjakat. Továbbkattintva megtalálják a rendezvényen készült képeket. Tovább....

Megtartottuk a Szövetség Napját a PPD Expon

Lezajlott a Nyomda- és Papíripari Szövetség PPD Expon tartott Szövetség napja elnevezésű programsorozatunk (a képeket itt  láthatják)  és a Best Print Hungary 2015. verseny díjátadó ünnepsége, amelynek képeit ide kattintva tekinthetik meg.

Tavaszi Gazdasági Konferencia és közgyűlés

Ismét Tavaszi Gazdasági Konferencia és közgyűlés Május 14-15-én a kerekegyházi Varga Tanya Hotel*** lesz a Szövetség kétnapos rendezvényének helyszíne. Továbbkattintva megtalálják a részletes programot, az online regisztrációs lapot és a rendezvény hasznos információit.