• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Hírek

SzakMÁZZ 2018! Budapest, Tótfalusi Tannyomda - Nyílt nap

Az idén is részt vettünk a Budapest Főváros Kormányhivatala szervezésében megvalósuló, és az egyik legjelentősebb „pályaválasztási toborzónak” minősülő, kétnapos rendezvényen, és sor került a Tótfalusiban a Nyílt napra...

Termékdíj 2018 - Vélemény és javaslat

Szövetségünk a készülő termékdíj módosítás kapcsán  véleményt és javaslatot fogalmazott meg, és juttatta el az illetékes minisztériumhoz, továbbá négy online szerkesztőséghez. Továbbkattintva olvasható a levél.

„Magyar Arany Érdemkereszt” kitüntetést kapott dr. habil. Horváth Csaba

Dr. habil Horváth Csaba 40 éves sikeres szakmai életútjának elismeréseként vehette át idén augusztusban Palkovics László minisztertől.

125 éves a Pátria Nyomda

Az idén ünnepli alapításának 125. évfordulóját a Pátria Nyomda. E patinás kort megélt vállalat szélesebb körben is emlékezetessé szerette volna tenni e jeles ünnepet, ezért...

Pro Foederatio díj

Tavaszi rendezvényünk gálaestjén adtuk át a Pro Foederatio díjakat azon kollégáknak, akik az elmúlt évben a legtöbbet tették a Print: a TE jövőd kampány sikeréért: Oláh Péternek és Szentinek Zsoltnak. ifj. Keskeny Árpád nem tudott személyesen részt venni a gyulai konferencián, ezért Szövetségünk elnöke és ügyvezető igazgatója a nyomdában kereste fel.