• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Hírek

Manager konferencia - Tata, 2018. november 15.

Az őszi Manager Konferencia témaköre az adatvédelem és a munkaerőhelyzet kihívásai, valamint  egy panelbeszélgetés során szóba kerül a cafetéria beszűkülésének következményei is.  Továbbkattintva megtalálja a részleteket!

Termékdíj 2018 - Vélemény és javaslat

Szövetségünk a készülő termékdíj módosítás kapcsán  véleményt és javaslatot fogalmazott meg, és juttatta el az illetékes minisztériumhoz, továbbá négy online szerkesztőséghez. Továbbkattintva olvasható a levél.

Intergraf Csomagolási Konferencia - 2019 február

Az Intergraf, a Smithers Pira és az FTA Europe közös szervezésében 2019. február 21-én Brüsszelben kerül sor a  Csomagolási Konferenciára. A rendezvényen Szövetségünk tagjai kedvezménnyel vehetnek részt. Bővebb információt és a jelentkezési lapot továbbkattintva találja. 

„Magyar Arany Érdemkereszt” kitüntetést kapott dr. habil. Horváth Csaba

Dr. habil Horváth Csaba 40 éves sikeres szakmai életútjának elismeréseként vehette át idén augusztusban Palkovics László minisztertől.

125 éves a Pátria Nyomda

Az idén ünnepli alapításának 125. évfordulóját a Pátria Nyomda. E patinás kort megélt vállalat szélesebb körben is emlékezetessé szerette volna tenni e jeles ünnepet, ezért...