• Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nyomdászok szövetsége

Hírek

Meghalt dr. Egyed Béla

Mély megrendüléssel hallottuk a hírt, hogy 2019. február közepén elhunyt dr. Egyed Béla. Ő volt Szövetségünk – korábbi nevén: Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség – egyik alapítója és egyben 1990-1993 között az első elnöke. 

Miniszteri elismerést – Kármán Tódor-díjat – kapott Kása István Zoltán

A magyarországi oktatás, képzés érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Kármán Tódor-díjjal* jutalmazta dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere Kása István Zoltánt tavaly november közepén.

Szigorodott a törvény Németországban a magyar csomagolós cégek számára (is)

Több magyarországi csomagolós céget is érinthet a német Csomagolásról és a csomagolási hulladékról szóló törvény (VerpackG) bevezetése Németországban, amely 2019. január 1-jén már hatályba is lépett.

Manager konferencia Tata - beszámoló

A program igen érdekesnek ígérkezett, és az is volt. Hogy elöljáróban mást ne is említsünk: a valamennyi céget meglehetősen érzékenyen érintő GDPR, valamint az igen érzékenyen érintő megváltozott cafetéria-rendszer is terítékre került.

Termékdíj ügy – elmarad az emelés!

...jó hír, hogy a kormányzat levette a napirendjéről a termékdíj emelését, mondván: további egyeztetésekre van szükség... Kevésbé jó hír, hogy …