Best Print Hungary 2016

Idén is várjuk az új és régi versenyzők műveit a legjobbak megmérettetésén.

2015-ben 32 cég 117 kiadványa versenyzett a Best Print Hungary-n. Idén is várjuk az új és régi versenyzők műveit a legjobbak megmérettetésén. Célunk változatlanul az, hogy megmutassuk, a print a legmagasabb szinten képes ötvözni a XXI. század tudását a szakmai hagyományokkal. Egyre több kutatás és egyre több felhasználó ismeri fel a nyomtatott kommunikációban rejlő lehetőségeket és előnyöket. A mi dolgunk, hogy erősítsük, támogassuk ezeket a törekvéseket.

A versenyt változatlanul 10 kategóriában hirdetjük meg, amelyre 2015. január és december között készült kiadvánnyal lehet nevezni.

Jelentkezési határidő: 2016. március 25. 12:00 óra

Jelentkezni kizárólag online lehet a www.bph.hu oldalon, ahol a nevezéshez szükséges valamennyi dokumentum megtalálható.

Nevezési díj: három vagy annál több benevezésre kerülő pályamű esetében további kedvezményt biztosítunk (a részleteket megtalálják a www.bph.hu oldal Nevezési díjak menüpontban).

Zsűrizés: a beérkezett pályaművek elbírálására április 11-12-én kerül sor.

Eredményhirdetés: 2016. május 5.

Tavaly ők voltak a Best Print Hungary 2015. legjobbjai: Dürer Nyomda Kft. (Grafikai nagydíj), Ipress Center Hungary (Nyomtatási nagydíj), valamint Keskeny és Társai 2001 Kft. (Finishing nagydíj).

2016-ban lehet, hogy az Ön cége lesz a legjobb a legjobbak között? Várjuk jelentkezésüket!